LPG

Kosten LPG

foto kosten lpgDe kosten voor LPG zijn alleszins redelijk te noemen. De Belgische regering hanteert geen accijnzen op LPG. Om die reden is LPG slechts circa een derde van de prijs van benzine en de helft van de dieselprijs. De regeling is voor onbepaalde tijd, dus u kunt er in principe op rekenen dat deze prijsverschillen zo groot zullen blijven in het voordeel van LPG.
Kosten LPGinstallatie

Voor de kosten voor het laten inbouwen van een kwalitatieve moet u rekenen op circa € 2.500. Afhankelijk van het aantal kilometers dat u rijdt op jaarbasis, kunt u dan eenvoudig berekenen binnen hoeveel tijd u de kosten van de LPG installatie heeft terugverdiend. Nog voordeliger wordt het als u een occasion koopt die al voorzien is van een LPG installatie. Uw extra kosten zijn dan minimaal voor het voordelig rijden op LPG. 
© LPGgids.be – LPG | Kosten LPG


LPGgids.be is de grootste onafhankelijke website over LPG en LPG rijden van België en biedt onafhankelijke informatie over LPG, LPG installaties, LPG rijden en overzichten van de LPG stations in België en elders in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd