LPG

LPG Rijden

foto lpg rijdenLPG rijden heeft voordelen. Alom bekend is dat LPG veel goedkoper is dan benzine of diesel. Dit komt met name door de lagere accijnsheffing op autogas in vergelijking met benzine en diesel. Rijden op LPG kan dan ook erg voordelig zijn. Rijdt u meer dan zo’n 8.000 kilometer per jaar dan is rijden op autogas in principe voordeliger dan rijden op benzine. Ten opzichte van diesel is rijden op LPG altijd voordeliger. En hoe meer kilometers u rijdt op LPG, des te hoger uw besparing.
Rijprestaties LPG

De rijprestaties van auto’s die rijden op autogas doen in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht vandaag de dag niet meer onder voor de rijprestaties bij andere brandstoffen.

De LPG installaties van tegenwoordig zijn kwalitatief en technisch hoogstaand. Ook de garantie van auto, motor en gasinstallatie worden gewaarborgd door de autofabrikant of door het LPG inbouwinstallateur.

Netwerk LPG Stations

Het landelijke netwerk van LPG Stations is redelijk uitgebreid In België. Zo’n 600 tankstations in Vlaanderen en Wallonië bieden u de mogelijkheid LPG te tanken. Bij onbemande tankstations zult u geen autogas kunnen tanken.

Met een volle gastank kunt u circa 500 kilometer rijden met uw voertuig.


 


© LPGgids.be – LPG | LPG Rijden


LPGgids.be is de grootste onafhankelijke website over LPG en LPG rijden van België en biedt onafhankelijke informatie over LPG, LPG installaties, LPG rijden en overzichten van de LPG stations in België en elders in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd