LPG inbouwen

LPG Verloopnippel

foto lpg verloopnippelLPG is in de meeste Europese landen goed verkrijgbaar. In Europa worden in principe 3 soorten LPG vulpistolen gebruikt bij autogas stations. Als u op autogas rijdt en naar het buitenland gaat met de auto, heeft u meestal een adapter of LPG verloopnippel nodig om autogas te kunnen tanken. De meeste autogas stations hebben verloopnippels beschikbaar voor buitenlandse bezoekers om autogas te kunnen tanken, maar wij adviseren u altijd zelf uw eigen verloopnippel te gebruiken.

Verloopnippel Europa

europa verloopnippelDe verloopnippel Europa is als LPG adapter te gebruiken in de volgende landen:
België, Duitsland, Engeland, Ierland en Noord-Ierland, Luxemburg, Schotland, Wales en bij diverse autogas stations in Nederland, Polen en Zwitserland.

Verloopnippel Bajonet

foto BajonetnippelDe Bajonet nippel is te gebruiken in de volgende landen:
Groot-Brittannië, Nederland, Noorwegen en Spanje

Met een schroefaansluiting heeft u in deze landen bij de autogas stations een Europa verloopnippel nodig om LPG te kunnen tanken.

Verloopnippel Italië

foto italie verloopnippelHet Italiaanse vulsysteem wordt in de meeste Europese landen gebruikt. De Verloopnippel Italië kunt u gebruiken in de volgende landen: Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, voormalig Joegoslavië, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Tsjechië, Zweden, Spanje en Zwitserland.

LPG tankstations en verloopnippels

In principe beschikt elk LPG tankstation over LPG Verloopnippels die u kunt lenen, maar wij adviseren u altijd uw eigen LPG verloopnippel te gebruiken. Meer informatie over de benodigde LPG Verloopnippel in een specifiek land, vindt u op onze pagina van LPG tankstations. Daar vindt u onderverdeeld per land informatie over LPG tankstations en de LPG verloopnippel die u nodig heeft om LPG te kunnen tanken.


 
 
© LPGgids.be – LPG | LPG Verloopnippel


LPGgids.be is de grootste onafhankelijke website over LPG en LPG rijden van België en biedt onafhankelijke informatie over LPG, LPG installaties, LPG rijden en overzichten van de LPG stations in België en elders in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd